Onroerend goed kopen

Wij helpen u dit te achterhalen.
Met onze jarenlange ervaring als vastgoedmakelaar zijn wij de geschikte partner om u te adviseren en dit volgens de strikte deontologische regels van het BIV (beroepsinstituut van vastgoedmakelaars). 

Genk

Belgium

  • A.A.B.I. Uw Vastgoedpartner

    Belgium - Genk

    Voor een efficiënte, vlotte en succesvolle verkoop van uw onroerend goed... Immo AABI 'Uw vastgoedpartner'!Een juiste prijszetting is de essentie van een succesvolle verkoop dus aarzel niet en bel ons voor een waardebepaling van uw eigendom... zonder enige verplichting, gratis & vrijblijven

  • Immo Labadia

    Belgium - Genk

    Immo Labadia ("De Abdij") is een jong en dynamisch makelaarskantoor gelegen in Bokrijk, Midden Limburg. Vanuit onze ervaring bij het realiseren van kleinschalige woningprojecten in deze regio zijn wij uitstekend geplaatst om u te begeleiden bij de aankoop en verkoop van uw woning. 

  • JurImEx Immo

    Belgium - Genk

    Wenst u in alle vertrouwen te kopen, verkopen,huren, verhuren of advies ?Wij helpen u graag verder !

  • MARVY

    Belgium - Genk

    Vastgoedkantoor MARVY staat sinds 1969 garant voor de beste begeleiding als het op vastgoed aankomt. U kan bij ons terecht voor verkoop, schattingen, verhuur, beheer, aankoopbegeleiding, ...

  • Onroerend GOED

    Belgium - Genk

    Wilt u uw woning of appartement verkopen? Of bent u op zoek naar een nieuwe stek? Wij serveren u 7 goede redenen om voor Onroerend Goed te kiezen.

  • Onroerend goed kopen

    Belgium - Genk

    Wij helpen u dit te achterhalen.Met onze jarenlange ervaring als vastgoedmakelaar zijn wij de geschikte partner om u te adviseren en dit volgens de strikte deontologische regels van het BIV (beroepsinstituut van vastgoedmakelaars). 

  • Sensimmo

    Belgium - Genk

    Sensimmo waarborgt de klanten een enthousiast team van medewerkers. Door middel van doorzettingsvermogen, professionele ervaring en juridische kennis, biedt Sensimmo u een totaalpakket aan vastgoedbemiddeling.