Westfield Arad

Westfield reprezinta pentru Arad cel mai mare si avangardist proiect rezidential dezvoltat vreodata: mai mult de 800 de vile individuale, peste 800 de apartamente si condominii, 100.000 de metri patrati de spații verzi.

În Westfield, îți oferim mai mult decât vile de calitate excepțională, într-un cartier de rang occidental: aici, faci cunoștință cu un nou mod de viață. Mai liniștit, mai relaxat, cu toate facilitățile la îndemână, chiar la tine acasă. Lasă-te convins de designul atractiv al fiecărei vile, de străzile pitorești din Westfield, de o locație inedită în Arad – și descoperă bucuria de a trăi fiecare zi ca și cum ai fi în vacanță!

Properties For Sale, For Rent

Villa for sale recommended by Westfield Arad

Villa

Romania - Arad

Un model de vilă cu prestanță, care impune admirație prin proporțiile și linia sa armonioasă – vila CLASS aduce cele mai bune elemente din designul american și european, la care adaugă căldura unui interior proiectat cu imaginație. Parterul semi – open space e perfect echilibrat și foarte luminos, iar cele 3 dormitoare de la etaj co

€ 89,000FOR SALE
Villa for sale recommended by Westfield Arad

Villa

Romania - Arad

Un vis împlinit pentru orice familie – Vila DREAM îți propune un interior atent proiectat pentru nevoile tale, în care fiecare moment petrecut e un moment de răsfăț și delectare. Designul exterior inspirat din stilul caselor americane, geamurile mari din fiecare încăpere, parterul open-space de dimensiuni generoase – toate conturează

€ 80,000FOR SALE
Villa for sale recommended by Westfield Arad

Villa

Romania - Arad

O vilă cu un farmec irezistibil – singura casă pe un singur nivel din colecția Westfield, vila CHARM se distinge printr-un design exterior aparte. Interiorul luminos și dinamic pune în valoare fiecare încăpere printr-o compartimentare intuitivă: living cu bucătărie open space, trei dormitoare și două băi perfect integrate în spațiu

€ 78,000FOR SALE
Villa for sale recommended by Westfield Arad

Villa

Romania - Arad

O vilă gândită anume pentru familiile care debordează de energie, dar care au nevoie și de intimitate. Vila JOY evocă bucuria de a trăi, în fiecare colțișor al casei: living-ul deschis și optimist, bucătăria cu dining scăldat în lumină sau cele 3 dormitoare de la etaj, cu spațiu din plin pentru fiecare membru al familiei.

€ 76,000FOR SALE
Villa for sale recommended by Westfield Arad

Villa

Romania - Arad

Noul trend în designul locuinței? Camere cât mai luminoase, linii curate, minimalism și doza perfectă de distincție în detalii! Vila TREND îți aduce echilibrul ideal între formă și funcție: interiorul cu suprafețe vitrate mari și fațada intuitivă scot în evidență acest model de vilă.

€ 74,000FOR SALE
Villa for sale recommended by Westfield Arad

Villa

Romania - Arad

Pentru cei care știu că imaginea contează – STYLE e o propunere de vilă cu multă personalitate! Inspirată de stilul nordic, vila cu proporții armonioase și simetrice e o încântare pentru o familie modernă. Compartimentarea reușită și dormitorul matrimonial generos conferă modelului un confort deosebit.

€ 72,000FOR SALE
Villa for sale recommended by Westfield Arad

Villa

Romania - Arad

Design inteligent și spațiu perfect optimizat – Vila SMART te surpinde printr-un aspect compact, cu posibilități nelimitate! Vila cu living și bucătărie open-space și două dormitoare la etaj e modelul preferat al familiilor care își doresc o casă cu stil, pentru un buget prietenos.

€ 65,000FOR SALE

Arad

Romania

Arad city shows a growth in a real estate developments in the last few years.Thanks to projects like ARED, WESTFILED, ADORA PARK, VIVALIA, VIA ROMANA, TABACOVICI RESIDENCE, BERMO,ROMANA RESIDENCE, Arad become one of the most develop city from Romania.

Real estate services are ensured by a very professionals real estate companies like Arad-Remax Gold, Imobiliare OK Arad, RIG IMOBILIARE, LANG IMOBILIARE. Trough our platform you can contact all this mentioned companies and they will guide and help you to buy, sale,or rent a property in the most professional way possible.

 • Arimob

  Romania - Arad

  SC ARIMOB INVEST GRUP este o agentie imobiliara cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, care se adreseaza tuturor categoriilor de clienti interesati de investitii imobiliare in Arad, oferind acestora servicii profesionale.Principiile de baza dupa care se conduce echipa ARIMOB sunt: seriozitate s

 • ARED

  Romania - Arad

  Cel mai mare dezvoltator imobiliar din Vestul Romaniei. Misiunea noastra este sa construim cele mai bune apartamente din vestul tarii.Apartamentele ARED sunt simboluri ale apartenenței la un stil de viață diferit. Construim si vindem apartamente din anul 2005. Apartamentele noastre au fost cumpa

 • Westfield Arad

  Romania - Arad

  Westfield reprezinta pentru Arad cel mai mare si avangardist proiect rezidential dezvoltat vreodata: mai mult de 800 de vile individuale, peste 800 de apartamente si condominii, 100.000 de metri patrati de spații verzi. În Westfield, îți oferim mai mult decât vile de calitate ex

 • Real Investments

  Romania - Arad

  Agentia imobiliara REAL INVESTMENTS este o agentie imobiliara cu o experienta in domeniu, care se adreseaza tuturor categoriilor de clienti interesati de investitii imobiliare Arad, oferind acestora servicii profesionale.

 • RIG IMOBILIARE

  Romania - Arad

  Find your dream home today with our real estate listings search tool. Includes houses, condos, townhouses, land and all types of homes for sale.

 • AMON IMOBILIARE

  Romania - Arad

  AMON ofera servicii imobiliare complete: intermedieri, inchirieri, vanzari si cumparari de terenuri, apartamente si case, intermedieri notariale, broker credite. Prin afacerea noastra de familie, intrata recent pe piata imobiliara incercam sa-i multumim pe clientii nostri, atat pe cumparatori cat si

 • Arad-Remax Gold

  Romania - Arad

  RE/MAX is a global force and it is a world leader in Real Estate. The RE/MAX sales approach is based on collaboration and we strongly believe that collaborative and consultative selling is the best way to satisfy all clients.

 • ESSA Imobiliare

  Romania - Arad

  ESSA - PROMPTITUDINE, PROFESIONALISM SI PERSEVERENTA, IN DOMENIILE : MONTAJ INTRETINERE ASCENSOARE SI IMOBILIARE DIN 1992 PANA AZI !!! LA CEL MAI MIC PRET!

 • Faur Imobiliare

  Romania - Arad

  Faur Imobiliare este o Agentie specializata in intermedierea vanzarii si inchirierii de apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale, hale industriale, in Arad si in Judetul Arad.

 • HALE ARAD

  Romania - Arad

  Inchirieri/vanzari hale in Arad: spatii de productie si depozitare, spatii logistica Arad.

 • LANG IMOBILIARE

  Romania - Arad

  LANG IMOBILIARE asigura: Cosultanta imobiliara in vederea achizitionarii, vanzarii si inchirierii de imobile, terenuri si spatii comerciale. Inchiriere in regim hotelier. Administrare Imobile pe baza de tarife sau contract. Evaluarea Imobilelor. Asistenta Notariala

 • OK Imobiliare ARAD

  Romania - Arad

  Suntem o echipa cu peste 10 ani de experienta in domeniul imobiliar si te invitam sa ne acorzi increderea. Serviciile noastre au fost dezvoltate continuu pe baza feedbackului permanent primit de la clienti. OK Imobiliare este partenerul dumneavoastra de afaceri.

 • PRO PLAN INVESTMENTS

  Romania - Arad

  Agentia imobiliara PRO PLAN INVESTMENTS este o agentie imobiliara cu o experienta in domeniu, care se adreseaza tuturor categoriilor de clienti interesati de investitii imobiliare Arad, oferind acestora servicii profesionale. Principiile de baza dupa care se conduce echipa PRO PLAN INVESTMENTS sunt:

 • Property Lab

  Romania - Arad

  Administrarea de proprietati este un serviciu care se adreseaza mai multor categorii de persoane fizice sau juridice care detin proprietati cu scopul de a le inchiria sau care nu doresc sau nu au timpul necesar pentru a se implica in administrarea acestora.

 • Romana Residence

  Romania - Arad

  Privighetoarea iti canta la fereastra: descopera noul cartier de case, Romana Residence. Cea mai buna locatie: aici in oras!