Real Estate Agents in Genk

Belgium

 • A.A.B.I. Uw Vastgoedpartner

  Belgium - Genk

  Voor een efficiënte, vlotte en succesvolle verkoop van uw onroerend goed... Immo AABI 'Uw vastgoedpartner'!Een juiste prijszetting is de essentie van een succesvolle verkoop dus aarzel niet en bel ons voor een waardebepaling van uw eigendom... zonder enige verplichting, gratis & vrijblijven

 • Immo Labadia

  Belgium - Genk

  Immo Labadia ("De Abdij") is een jong en dynamisch makelaarskantoor gelegen in Bokrijk, Midden Limburg. Vanuit onze ervaring bij het realiseren van kleinschalige woningprojecten in deze regio zijn wij uitstekend geplaatst om u te begeleiden bij de aankoop en verkoop van uw woning. 

 • JurImEx Immo

  Belgium - Genk

  Wenst u in alle vertrouwen te kopen, verkopen,huren, verhuren of advies ?Wij helpen u graag verder !

 • MARVY

  Belgium - Genk

  Vastgoedkantoor MARVY staat sinds 1969 garant voor de beste begeleiding als het op vastgoed aankomt. U kan bij ons terecht voor verkoop, schattingen, verhuur, beheer, aankoopbegeleiding, ...

 • Onroerend GOED

  Belgium - Genk

  Wilt u uw woning of appartement verkopen? Of bent u op zoek naar een nieuwe stek? Wij serveren u 7 goede redenen om voor Onroerend Goed te kiezen.

 • Onroerend goed kopen

  Belgium - Genk

  Wij helpen u dit te achterhalen.Met onze jarenlange ervaring als vastgoedmakelaar zijn wij de geschikte partner om u te adviseren en dit volgens de strikte deontologische regels van het BIV (beroepsinstituut van vastgoedmakelaars). 

 • Sensimmo

  Belgium - Genk

  Sensimmo waarborgt de klanten een enthousiast team van medewerkers. Door middel van doorzettingsvermogen, professionele ervaring en juridische kennis, biedt Sensimmo u een totaalpakket aan vastgoedbemiddeling.