Real Estate Agents in Kortrijk

Belgium

 • Engel & Völkers Kortrijk

  Belgium - Kortrijk

  ENGEL & VÖLKERS is een wereldwijd netwerk van lokale vastgoedmakelaars die gespecialiseerd zijn in de verkoop en verhuur van vastgoed in exclusieve residentiële wijken. Op dit ogenblik beschikken wij over meer dan 500 kantoren in 36 landen.

 • Home-Vision

  Belgium - Kortrijk

  Wij garanderen : De beste voorwaarden, een correcte prijs en een snelle verkoop van uw woning. Steeds vrijblijvende schatting !

 • Immo LVB Vandenbulcke

  Belgium - Kortrijk

  Erkend vastgoed makelaar België   Immo L.V.B. Vandenbulcke bvba is onderworpen aan de deontologische code van het BIV.

 • IMMOtion vastgoed

  Belgium - Kortrijk

  Immotion verkoopt appartementen, woningen, bedrijfsvastgoed en bouwgronden. Voor oorsprong is Immotion een projectontwikkelaar. Door het stijgende belang van verkoop en verhuur van vastgoed voor onze eigen clienteel, werd ook een makelaarskantoor opgericht. Wij baseren ons daarbij op realistisc

 • Thiers Vastgoed & Advies

  Belgium - Kortrijk

  Thiers Vastgoed & Advies, staat in voor de dienstverlening. Dat vertaalt zich in verkoop en verhuur van woningen en appartementen van de betere klasse. Ons bedrijf wil zich profileren in regio Zuid-West-Vlaanderen als een correcte en ervaren makelaar die de klanten ondersteunt bij de aankoop van

 • Vastgoed Vandamme

  Belgium - Kortrijk

  Bij Vastgoed Vandamme bent u aan het juiste adres voor een correcte en professionele waardebepaling (zelfs als u niet van plant bent uw eigendom te verkopen) en/of verkoop/verhuur van uw eigendom!