Real Estate Agents in Leuven

Belgium

 • Immo Jan Stas

  Belgium - Leuven

  Immo Jan Stas is een vastgoedkantoor, in 1995 opgericht en is gelegen in het centrum van Leuven.

 • Immo Verimass

  Belgium - Leuven

  Een dynamische ploeg met een doorgedreven beroepskennis staat U bij met deskundig en ervaren advies! Wij investeren voortdurend in mensen en middelen. Publiciteit, opleiding, de relatie met onze collega's: voor U als klant stuk voor stuk garanties voor een goed afhandeling van Uw project.

 • Immo-Time

  Belgium - Leuven

  Immo-Time opende recent zijn deuren in het hartje van Leuven.Filip Machiels, de oprichter, heeft zijn jarenlange ervaring gekoppeld aan zijn persoonlijke visie.

 • Immofly

  Belgium - Leuven

  Immofly does nothing but ‘making you a bird’ with its best search experience and ‘helps finding your nest’ - your property.

 • Living Stone vastgoed

  Belgium - Leuven

  De Belg heeft een baksteen in zijn maag. Vastgoed is dan ook één van de onderwerpen waar de mensen in het dagelijks leven veel over praten. Als belangrijk vastgoedkantoor uit de regio willen we u informeren door hier wekelijks het allerrecentste en interessantste vastgoednieuws samen te bre

 • Resiterra

  Belgium - Leuven

  Kwaliteitsvolle stadsinbreiding. Elke ruimte zinvol invullen, zodat een duidelijk zichtbare meerwaarde ontstaat. Dat is, in een notendop, de visie van Resiterra nv – een vijfkoppige ploeg met jarenlange ervaring in binnenstedelijke projectontwikkeling.

 • Unique Properties

  Belgium - Leuven

  U heeft als voordeel dat u al de eerste stap in de juiste richting heeft gezet met ons kantoor en dat is positief, wij danken u hiervoor! Voor velen is het contacteren van een vastgoedmakelaar immers geen evidente zaak. Het is een vertrouwenskwestie en net daarom zal u ook in volle vertrouwen en ern

 • Wetswinkel Leuven

  Belgium - Leuven

  De Wetswinkel Leuven Huuradvies VZW verleent enkel advies met betrekking tot huurproblemen. Dit omdat het, gezien de vele wetgeving, niet mogelijk is voor onze adviesverleners om in alle zaken thuis te zijn. Al onze adviesverleners zijn immers studenten.