Real Estate Agents in Caras-Severin

Romania

 • Anunturi Imobiliare Privati

  Romania - Caras-Severin

  In dorinta de a facilita legatura intre privati in sectorul imobiliar din Resita am creat aceasta comunitate pentru a va ajuta sa scapati de comisioanele agentiilor(deloc mici). E de ajuns sa va inregistrati si sa postati anuntul.

 • City Center Resita

  Romania - Caras-Severin

  City Center Reșița poate să îți ofere toate privilegile oferite de oraș:Două minute de centru, grădinițe, școli, supermarket, totul atât de aproape.Dar hai să stabilim o întâlnire și să povestim mai multe despre asta!

 • Credo Familly Imobiliare

  Romania - Caras-Severin

  Credem că și imobiliarele se pot face cu bucurie şi bună dispoziţie. Credem că putem oferi asta in fiecare zi către colegii, clienţii, furnizorii şi partenerii noştri.

 • Marcos Imobiliare

  Romania - Caras-Severin

  Marcos Imobiliare este o agenţie imobiliara ce a luat naştere în anul 2014 în urma constatării nevoilor de servicii şi consultanţă de calitate înl Resita .

 • SV Imobiliare Caransebes

  Romania - Caras-Severin

  Cand spunem SV Imobiliare Caransebes , spunem profesionalism , dedicare si perseverenta , toate obtinute in cei peste 10 ani de experienta in domeniu .Suntem firma care s-a infiintat in anul 2008 in plina criza economica , care a reusit sa creasca datorita experientei acumulate si tranzactiilor nume