B-Apart

B-APART® is een innovatief en dynamisch bedrijf met een APARTe kijk op vastgoedontwikkelingen.
Ons team heeft reeds vele jaren ervaring in het vastgoed. Wij zijn een betrouwbare partner die werkt met eigen kapitaal, 
zodoende streven we steeds naar de beste opportuniteiten.

Mechelen

Belgium

  • B-Apart

    Belgium - Mechelen

    B-APART® is een innovatief en dynamisch bedrijf met een APARTe kijk op vastgoedontwikkelingen. Ons team heeft reeds vele jaren ervaring in het vastgoed. Wij zijn een betrouwbare partner die werkt met eigen kapitaal, zodoende streven we steeds naar de beste opportuniteiten.

  • e1-immo

    Belgium - Mechelen

    Verhuur/verkoop van vastgoed, projecten, opbrengsteigendom, verkavelingen. De klant bijstaan in aan en/of verkoop van zijn eigendom. Anders dan anders.

  • ERA Peeters & Verboven

    Belgium - Mechelen

    ERA Peeters & Verboven is een Landmeter-, Expertise- en Vastgoedkantoor. Een professioneel team staat voor u klaar!Meer dan 35 jaar uw huis van vertrouwen!1 kantoor met 2 locaties!

  • House for Sale

    Belgium - Mechelen

    House for Sale, more than just selling your house! HFS staat voor een professionele service, persoonlijke aanpak en een verkoop volgens de regels van de kunst in overeenstemming met de wetgeving.

  • Immobiliën Ignace Leysen

    Belgium - Mechelen

    De vastgoedwereld is continu in beweging, door de voortdurende veranderingen is het vaak heel moeilijk om als leek door het bos nog de bomen te zien.Met onze unieke nieuwskrant wordt u hier op de hoogte gebrachte van de meest ingrijpende veranderingen binnen de vastgoedwereld, uiteraard worden ook n

  • Intervest Mechelen Campus

    Belgium - Mechelen

    Mechelen Campus is een kantoorproject dat al een hele academische carrière heeft afgelegd. Vandaag is het een kantoorpark dat de hoogste onderscheiding heeft verdiend.

  • Louise Fernand International Real Estate

    Belgium - Mechelen

    Louise Fernand International Real Estate is een erkend vastgoedkantoor.Louise Fernand International Real Estate is a licensed real estate agency.

  • Vastgoed Verschueren

    Belgium - Mechelen

    Het kopen of verkopen van een eigendom is en blijft een ingrijpende beslissing en heeft een grote invloed op uw dagelijks leven.