Bureau Real Estate Finland

Bureau Real Estate Finland Oy on asiantunteva toimitilavälitysyritys, joka tarjoaa kiinteistövälityspalveluja kiinteistöjen omistajille ja tiloja etsiville yrityksille. Etsimme tilanhakijoille parhaiten soveltuvat toimisto-, varasto-, tuotanto- tai liiketilat toimitilamarkkinoiden kattavimmasta tilavalikoimasta. Tarjoamme helposti ja vaivattomasti useimpien kiinteistöjen omistajien ja hallinnoitsijoiden tilat. Palvelumme on tilanhakijoille veloitukseton. 

Helsinki

Finland

  • Arvoasunnot

    Finland - Helsinki

    Arvoasunnot LKV:llä on ainutlaatuinen yhdistelmä palveluita ja kokemuksen hiomaa ammattitaitoa nimenomaan arvoasuntojen välitykseen.

  • Bureau Real Estate Finland

    Finland - Helsinki

    Bureau Real Estate Finland Oy on asiantunteva toimitilavälitysyritys, joka tarjoaa kiinteistövälityspalveluja kiinteistöjen omistajille ja tiloja etsiville yrityksille. Etsimme tilanhakijoille parhaiten soveltuvat toimisto-, varasto-, tuotanto- tai liiketilat toimitilamarkki

  • Habita

    Finland - Helsinki

    Habita LKV on perustettu vuonna 1989. Olemme Suomen suurin yksityinen kiinteistönvälitystoimisto ja toimimme valtakunnallisesti: tänä päivänä meitä habitalaisia on n. 260 ja toimipisteitä 46 eri puolilla Suomea.

  • Linda Fagerström

    Finland - Helsinki

    Kodin vaihtaminen on elämämme suurimpia päätöksiä – tilanne jolloin kaiken täytyy sujua suunnitellusti. Koska jokainen koti on ainutlaatuinen, on yksilöllisesti räätälöity myynti- ja markkinointisuunnitelma välttämätön kivijalka.

  • LogisTila Ltd.

    Finland - Helsinki

    LogisTila is a strongly growing and agile real estate company founded in 2012, whose services include: brokerage of premises for business customers, management of premises, i.e. real estate management and real estate consulting services, such as real estate valuations. LogisTila's range of premises

  • Maarit Vehviläinen

    Finland - Helsinki

    Maarit Vehviläinen, kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT. Toimin RE/MAX Asuntopalveluiden kiinteistönvälittäjänä Helsingin Töölössä.

  • Ovian Real Estate

    Finland - Helsinki

    Ovian is a full service real estate and relocation company offering professional services in Saint Petersburg, Helsinki and Tallinn. We can help you find rental, apartments, homes for rent, furnished corporate housing, executive rentals, as well as real estate and homes for sale. We’re much mo

  • Roomy

    Finland - Helsinki

    Roomy oy jalostaa kiinteistöjä ja huoneistoja vaativiin tarpeisiin erityisesti Helsingin kantakaupungissa.

  • Smartmove

    Finland - Helsinki

    The business was started by Riitta and Nigel Etherington in 2007 initially to undertake residential lettings.