ARED

Cel mai mare dezvoltator imobiliar din Vestul Romaniei. Misiunea noastra este sa construim cele mai bune apartamente din vestul tarii.Apartamentele ARED sunt simboluri ale apartenenței la un stil de viață diferit.

Construim si vindem apartamente din anul 2005. Apartamentele noastre au fost cumparate de peste 2500 de familii. Am construit in Arad si in Oradea peste 30 de blocuri noi compuse din apartamente cu o camera, apartamente cu doua camere, apartamente cu 3 camere, apartamente cu 4 camere, penthouse-uri, duplexuri si spatii de recreere.

 

Properties For Sale, For Rent

Apartment for sale recommended by ARED

Apartment

Romania - Arad

Apartament cu 2 camere, situat in bloc nou construit, intr-o zona linistita, pe malul Muresului. Apartamentul contine un living cu loc de luat masa, o bucatarie, un dormitor, baie spatioasa si 2 terase.

€ 54,357FOR SALE
Apartment for sale recommended by ARED

Apartment

Romania - Arad

Apartament cu 2 camere, situat in bloc nou, pe malul Muresului, etajul 5. Suprafata construita a apartamentului este de 88 mp si este compus din living, bucatarie, dormitor, baie si terasa.

€ 53,558FOR SALE
Apartment for sale recommended by ARED

Apartment

Romania - Arad

Apartament cu 2 camere, amenajat, compus din living, dormitor, bucatarie, baie si terasa. Apartamentul este situat la etajul 8 si este dotat cu centrala termica, gresie, faianta, parchet, mobilier de bucatarie, mobilier de baie, aparate electrocasnice, etc.

€ 62,140FOR SALE
Apartment for sale recommended by ARED

Apartment

Romania - Arad

Apartament cu 2 camere, cu suprafata construita de 84 mp, compus din living, bucatarie, dormitor, baie si terasa si dressing.

€ 54,214FOR SALE
Apartment for sale recommended by ARED

Apartment

Romania - Arad

Apartament cu 4 camere cu suprafata construita totala de 175 mp, compus din 3 dormitoare, living, bucatarie, 2 bai si 2 terase.

€ 102,760FOR SALE
Apartment for sale recommended by ARED

Apartment

Romania - Arad

Penthouse cu suprafata construita totala de 114 mp, compus din living cu bucatarie deschisa, dormitor, baie si terasa.

€ 54,830FOR SALE
Apartment for sale recommended by ARED

Apartment

Romania - Arad

Apartament nou cu 3 camere, compus din 2 dormitoare, living, bucatarie si 2 bai.

€ 60,843FOR SALE
Apartment for sale recommended by ARED

Apartment

Romania - Arad

2 rooms apartment (1 living-room, 1 bedroom, 1 kitchen, 1 bathroom and 1 balcony), total surface: 78 square metters.

€ 48,007FOR SALE

Arad

Romania

Arad city shows a growth in a real estate developments in the last few years.Thanks to projects like ARED, WESTFILED, ADORA PARK, VIVALIA, VIA ROMANA, TABACOVICI RESIDENCE, BERMO,ROMANA RESIDENCE, Arad become one of the most develop city from Romania.

Real estate services are ensured by a very professionals real estate companies like Arad-Remax Gold, Imobiliare OK Arad, RIG IMOBILIARE, LANG IMOBILIARE. Trough our platform you can contact all this mentioned companies and they will guide and help you to buy, sale,or rent a property in the most professional way possible.

 • Acasa Arad

  Romania - Arad

  O agenție imobiliară cu cei 7 ani de acasă.

 • Arimob

  Romania - Arad

  SC ARIMOB INVEST GRUP este o agentie imobiliara cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, care se adreseaza tuturor categoriilor de clienti interesati de investitii imobiliare in Arad, oferind acestora servicii profesionale.Principiile de baza dupa care se conduce echipa ARIMOB sunt: seriozitate s

 • ARED

  Romania - Arad

  Cel mai mare dezvoltator imobiliar din Vestul Romaniei. Misiunea noastra este sa construim cele mai bune apartamente din vestul tarii.Apartamentele ARED sunt simboluri ale apartenenței la un stil de viață diferit. Construim si vindem apartamente din anul 2005. Apartamentele noastre au fo

 • Westfield Arad

  Romania - Arad

  Westfield reprezinta pentru Arad cel mai mare si avangardist proiect rezidential dezvoltat vreodata: mai mult de 800 de vile individuale, peste 800 de apartamente si condominii, 100.000 de metri patrati de spaÈ›ii verzi. În Westfield, îÈ›i oferim mai mult decât vile de calit

 • Real Investments

  Romania - Arad

  Agentia imobiliara REAL INVESTMENTS este o agentie imobiliara cu o experienta in domeniu, care se adreseaza tuturor categoriilor de clienti interesati de investitii imobiliare Arad, oferind acestora servicii profesionale.

 • RIG IMOBILIARE

  Romania - Arad

  Find your dream home today with our real estate listings search tool. Includes houses, condos, townhouses, land and all types of homes for sale.

 • Arad-Remax Gold

  Romania - Arad

  RE/MAX is a global force and it is a world leader in Real Estate. The RE/MAX sales approach is based on collaboration and we strongly believe that collaborative and consultative selling is the best way to satisfy all clients.

 • Faur Imobiliare

  Romania - Arad

  Faur Imobiliare este o Agentie specializata in intermedierea vanzarii si inchirierii de apartamente, case, vile, terenuri, spatii comerciale, hale industriale, in Arad si in Judetul Arad.

 • Golden Imobiliare

  Romania - Arad

  Golden Real Estate reprezintă un grup de oameni dedicaÈ›i È™i muncitori, pasionaÈ›i de domeniul imobiliar È™i de relaÈ›iile interumane de calitate. Facem tot ce ne stă în puteri ca să oferim clienÈ›ilor noÈ™tri cea mai bună experiență posibilă. Èšel

 • HALE ARAD

  Romania - Arad

  Inchirieri/vanzari hale in Arad: spatii de productie si depozitare, spatii logistica Arad.

 • Imobiliare Plus Arad

  Romania - Arad

  Fii la curent cu anunturile noi de pe imobiliareplus-arad.ro ! Pe masura ce adaugam proprietati, spatii comerciale sau terenuri acestea pot fi gasite in aceasta rubrica. De asemenea, aceste anunturi vor fi gasite si in rubrica „Proprietati” din meniul principal.

 • IMPACT IMOBILIARE

  Romania - Arad

  Noi suntem SOLUTIA  pentru tine  !!!  De peste 15 ani suntem prezenti pe piata imobiliara, fiind agentia cu cele mai multe vanzari din orasul Arad , Vindem apartamente 1,2,3,4 camere , penthouse-uri, apartamente  constructie noua tip rezidential, case, vile, terenuri intravilane

 • Kuib Imobiliare

  Romania - Arad

  Aici este locul unde poti afla de ce echipa noastra este cea cu care trebuie sa colaborezi când iti cauti un apartament sau o casa în Arad si imprejurimi.Pentru ca atunci cand lucrezi cu o agentie imobiliara ce iti doresti este sa isi merite banii, gaseÈ™ti mai jos o lista de avantaje

 • LANG IMOBILIARE

  Romania - Arad

  LANG IMOBILIARE asigura: Cosultanta imobiliara in vederea achizitionarii, vanzarii si inchirierii de imobile, terenuri si spatii comerciale. Inchiriere in regim hotelier. Administrare Imobile pe baza de tarife sau contract. Evaluarea Imobilelor. Asistenta Notariala

 • MCA Arad Imobiliare

  Romania - Arad

  AgenÈ›ia MCA Arad Imobiliare este formată dintr-o echipă tânără È™i dinamică, profesioniÈ™ti, pasionaÈ›i de domeniul imobiliar, determinaÈ›i să facem lucrurile altfel, astfel încât să schimbăm percepÈ›ia asupra pieÈ›ei de servicii imobil

 • OK Imobiliare ARAD

  Romania - Arad

  Suntem o echipa cu peste 10 ani de experienta in domeniul imobiliar si te invitam sa ne acorzi increderea. Serviciile noastre au fost dezvoltate continuu pe baza feedbackului permanent primit de la clienti. OK Imobiliare este partenerul dumneavoastra de afaceri.

 • Original Imobiliare

  Romania - Arad

  Original Imobiliare va pune la dispozitie oferte Imobiliare in Arad. Recenzii apartamente, garsoniere, spatii, terenuri, locuri de casa, hale, terenuri agricole si alte oferte imobiliare din Arad.

 • PRO PLAN INVESTMENTS

  Romania - Arad

  Agentia imobiliara PRO PLAN INVESTMENTS este o agentie imobiliara cu o experienta in domeniu, care se adreseaza tuturor categoriilor de clienti interesati de investitii imobiliare Arad, oferind acestora servicii profesionale. Principiile de baza dupa care se conduce echipa PRO PLAN INVESTMENTS sunt:

 • Property Lab

  Romania - Arad

  Administrarea de proprietati este un serviciu care se adreseaza mai multor categorii de persoane fizice sau juridice care detin proprietati cu scopul de a le inchiria sau care nu doresc sau nu au timpul necesar pentru a se implica in administrarea acestora.

 • TenCasa

  Romania - Arad

  Tencasa, fondata in anul 2011 in cartierul Aurel Vlaicu din Arad, este formata dintr-o echipa de tineri profesionisti si dinamici cu o vasta experienta in piata imobiliara international si nationala.Abordam toate solicitarile cu maxima atentie, pastrand cel mai inalt grad de confidentialitate. Agent