AMALIENBORG

Amalienborg var opprinnelig en staselig sveitservilla, bygget rundt 1900 som landsted for familien Langfeldt fra Kristiansand og oppkalt etter fru Amalie Langfeldt. 
Rundt 1920 ønsket eierne av Lumber Finerfabrik i Torridal å flytte bedriften nærmere sjøen. 
Finerfabrikken fikk kjøpe Langfeldts område mellom Augland og Fiskaa, - det som senere er blitt kjent som Lumberområdet. Sommerboligen var en del av salget, og Amalienborg ble direktørbolig.

Kristiansand

Norway

 • AMALIENBORG

  Norway - Kristiansand

  Amalienborg var opprinnelig en staselig sveitservilla, bygget rundt 1900 som landsted for familien Langfeldt fra Kristiansand og oppkalt etter fru Amalie Langfeldt. Rundt 1920 ønsket eierne av Lumber Finerfabrik i Torridal å flytte bedriften nærmere sjøen. Finerfa

 • Delego Utleie & Eiendomsmegling

  Norway - Kristiansand

  Delego driver med utleie og forvaltning av alle typer eiendommer samt salg av boliger og fritidseiendommer på Sørlandet..

 • LauvÃ¥sen

  Norway - Kristiansand

  Flytt til Lauvåsen midt mellom 6000 arbeidsplasser i Sørlandsparken og 2000 i Randesundområdet! Minimalt med rushtrafikk og med alle nødvendige servicefunksjoner kort vei unna.

 • Proffoppgjør

  Norway - Kristiansand

  Proffoppgjør AS er et frittstående eiendomsmeglerforetak som tilbyr profesjonell bistand ved eiendomsoppgjør for privatpersoner og utbyggere. Vi har tillatelse fra finanstilsynet til å drive med eiendomsmegling og har bakgrunn fra advokat – og eiendomsmeglerbransjen.

 • Sørmegleren

  Norway - Kristiansand

  Sørmegleren er blitt landsdelens ledende eiendomsmegler med snart 14 avdelinger i Agder-fylkene.