ATLANTIK REAL ESTATE

Atlantik Imobiliare qe prej 20 vitesh vepron me profesionalizem ne tregun a pasurive te paluajteshme ne qytetin e Shkodres duke bere ndermjetesime ne shit-blerje dhe dhenie me qera te qindra apartamenteve te banimit, vila, troje, dyqane , magazina etj

Shkoder

Albania

 • Agjensia imobiliare Extra

  Albania - Shkoder

  Agjentët imobiliarë, menaxherët e shitjeve dhe konsulentët suportojnë klientët gjatë gjithë procesit të blerjes dhe shitjes të një pronë në çmimin më të mirë të mundshëm. Ata përfshihen direkt n&eum

 • ATLANTIK REAL ESTATE

  Albania - Shkoder

  Atlantik Imobiliare qe prej 20 vitesh vepron me profesionalizem ne tregun a pasurive te paluajteshme ne qytetin e Shkodres duke bere ndermjetesime ne shit-blerje dhe dhenie me qera te qindra apartamenteve te banimit, vila, troje, dyqane , magazina etj

 • Sun Real Estate

  Albania - Shkoder

  "Sun Real Estate" është një agjensi imobiliare në qytetin e Shkodres, moderne, e licensuar dhe e specializuar në blerje, shitje, qera, vlerësim të pasurive të patundshme si dhe konsultë për marrjen e kredive për shtëpi. Gjithashtu bashkpuno