Donaldo Invest

Compania DONALDO activeaza cu succes pe piata imobiliara din Galati inca din 1998 si s-a dezvoltat constant castigand reputatia unei companii de top in domeniul imobiliar. Mai presus de cotatia de piata sau conditiile pietei in diferite perioade, reputatia este consolidata in timp, prin profesionalism si stabilitate. Valorile noastre sunt cele care ne sustin in stabilirea si atingerea obiectivelor. Sustinem comunicarea, interactionam cu clientii nostri si oferim intotdeauna solutii adaptate perfect stilului, nevoilor si cerintelor acestora. Inca de la inceput, DONALDO a avut ca scop cresterea calitatii serviciilor imobiliare, acordand o atentie deosebita protejarii interesului clientului.  

Galati

Romania

 • Agentia Imobiliara Familia

  Romania - Galati

  Functionam in piata imobiliara din Galati din anul 2006, si deja am reusit sa ajutam cateva sute de familii sa-si cumpere o casa. Ne consideram un colectiv de oameni seriosi, bine pregatiti, cu un respect pentru lege si deontologie profesionala. 

 • Anunturi imobiliare Galati - Braila

  Romania - Galati

  Vanzarea unei locuinte se poate dovedi foarte dificila in contextul actual, si implica o munca sustinuta de promovare a anuntului imobiliar. In 90% din cazuri, proprietarul nu are timpul sau resursele necesare pentru a derula aceasta activitate de uzura, iar vanzarea locuintei intarzie.

 • DACOMARI

  Romania - Galati

  DACOMARI este cea mai dinamica agentie imobiliara din Galati Asiguram servicii de: Evaluare cadastru, Intabulare imobile, Vanzare-Cumparare-Inchiriere imobile, Certificat energetic, Consultanta financiara

 • Donaldo Invest

  Romania - Galati

  Compania DONALDO activeaza cu succes pe piata imobiliara din Galati inca din 1998 si s-a dezvoltat constant castigand reputatia unei companii de top in domeniul imobiliar. Mai presus de cotatia de piata sau conditiile pietei in diferite perioade, reputatia este consolidata in timp, prin profesionali