ACASA

ACASA este o agentie imobiliara lansata pe piata nemteana in anul 2001, care prin calitatea serviciilor de inalta clasa oferite si-a consolidat pozitia de lider zonal in domeniul imobiliar.

Pe o piata in continua miscare si transformare, obiectivul nostru principal il reprezinta abordarea in mod profesionist a cerintelor clientilor sai corporativi, instititionali si privati, intarind o relatie pe termen lung cu acestia, bazata pe incredere, respect si integritate.

Neamt

Romania

 • ACASA

  Romania - Neamt

  ACASA este o agentie imobiliara lansata pe piata nemteana in anul 2001, care prin calitatea serviciilor de inalta clasa oferite si-a consolidat pozitia de lider zonal in domeniul imobiliar. Pe o piata in continua miscare si transformare, obiectivul nostru principal il reprezinta abordarea in m

 • Cristian Imobiliare

  Romania - Neamt

  Cristian Imobiliare Piatra Neamt va sta la dispozitie pentru a va ajuta sa gasiti cu usurinta chirii, garsoniere, apartamente, terenuri, spatii comerciale.

 • Exclusiv Imobiliare

  Romania - Neamt

  Exclusiv Imobiliare ofera consultanta si solutii de intermediere imobiliara la standarde profesioniste, fiind o agentie imobiliara de top in Piatra Neamt.

 • Expert Eval

  Romania - Neamt

  Avem pentru dvs cele mai bune oferte de case, apartamente, garsoniere, terenuri, spatii comerciale din judetul Neamt. Preturi avantajoase pentru ambele parti atat pentru cumparatori cat si pentru ofertanti.

 • LilianaBEST

  Romania - Neamt

  Intermediem vanzari de apartamente, case, terenuri, spatii comerciale si industriale; cumparari de apartamente, case, terenuri, spatii comerciale si industriale; inchirieri de apartamnte, case, terenuri, spatii comerciale si industriale; schimburi de apartamente, case, tere

 • TOMA-IMOBILIARE

  Romania - Neamt

  TOMA-IMOBILIARE are ca fondator pe Toma Daniel, agent imobiliar cu experienta de  peste 14 ani, activ pe piaÅ£a imobiliară încă din 1998.