Frösåker Park

Arkitektur och natur i fulländad harmoni alldeles intill green nr 8 på populära Frösåker golfklubb. Ett spännande boende i ett funkishus av trä och/eller puts med en stor trädäckad altan och utsikt över den fina golfbanan. Tomten omges av rogivande, privat och harmonisk natur.

Vasteras

Sweden

  • Bostad VästerÃ¥s

    Sweden - Vasteras

    Bostad Västerås AB är ett företag specialiserat på att marknadsföra, informera, förmedla och hantera bostadsutbud och -sökande. Vi samarbetar med fastighetsägare, byggföretag och kommunen för att på ett effektivt sätt erbjuda sökande ett nytt boende.

  • FrösÃ¥ker Park

    Sweden - Vasteras

    Arkitektur och natur i fulländad harmoni alldeles intill green nr 8 på populära Frösåker golfklubb. Ett spännande boende i ett funkishus av trä och/eller puts med en stor trädäckad altan och utsikt över den fina golfbanan. Tomten omges av rogivande, privat och harmonisk

  • Fru Humbles

    Sweden - Vasteras

    Vi ser fastighetsaffärer i ett större perspektiv. Det innebär att vi tar ansvar för att hjälpa människor att ta nya, stora steg i livet. Steg som betyder mycket mer än att förmedla fastigheter, eller tomma skal, människor emellan.

  • Room Apartment Hotel

    Sweden - Vasteras

    Room Apartment Hotel är ett prisvärt alternativ till dyra hotellnätter. Hos oss bor ni i lägenheter med bra standard till ett rimligt pris

  • Svensk Fastighetsförmedling

    Sweden - Vasteras

    Svensk Fastighetsförmedling är en av de ledande fastighetsmäklarkedjorna i Sverige.